Γνωρίστε μας!

Αποκαλύψτε την Ιστορία μας και την Εμπειρία μας στον Χώρο της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας

Η εταιρεία

30 χρόνια και συνεχίζουμε…

To 2024 κλείσαμε 30 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.  Τριάντα χρόνια που μας έδωσαν πολύτιμη γνώση, αρκετή εμπειρία και κυρίως δυνατές σχέσεις φιλίας με πελάτες μας.

Στα 30 αυτά χρόνια εξελίξαμε τις παροχές. Επεκτείναμε την ομάδα μας, αναπτύξαμε τομείς που πλέον κρίνονται απαραίτητοι, για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες, σύγχρονες υπηρεσίες όπως:

Στρατηγική brand
Digital Marketing και φυσικά…
Συμβουλευτική στο επιχειρηματικό σας ταξίδι!

 
Αν έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεστε μια σύγχρονη διαφημιστική εταιρία που να διαθέτει, εμπειρία, γνώση, φρέσκιες ιδέες, μετρήσιμα αποτελέσματα και ένα ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας, τότε…

Σας καλωσορίζουμε στην Grey & Orange.

Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί, με το γκρι χρώμα του μολυβιού και το πορτοκαλί του ήλιου ένα όμορφο ταξίδι με προορισμό το δικό σας επιχειρηματικό όραμα. 
Επιβιβαστείτε, ένα συναπραστικό ταξίδι μόλις άρχισε!
 
Με εκτίμηση
Μανώλης Γιαλούρης

+
Χρόνια Εμπειρίας
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
%
Ικανοποίηση Πελατών

H Ιστορία μας

Η Grey & Orange ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια και από τότε έχει αναπτύξει μία μακροχρόνια πορεία στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Έτος 1994

Το 1994: Η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο της έντυπης και ραδιοτηλεοπτικής διαφήμισης. Όπου και δημιουργούμε ένα ισχυρό πελατολόγιο και ταυτόχρονα επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες.

Έτος 2023

Το 2023: Διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας και δημιουργούμε νέες υπηρεσίες μέσω ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και δικτύωσης αναπτύσσοντας το wvox.gr καθώς και την διαδικτυακή τηλεόραση και το διαδικτυακό ραδιόφωνο, VOXTV & RADIOVOX.

Έτος 2018

Το 2018: Η εταιρεία μετανομάζεται σε Grey & Orange και μπαίνει δυναμικά στο χώρο των έξυπνων εφαρμογών του διαδικτύου. Σχεδιάζοντας εφαρμογές και ιστοσελίδες με κυρίαρχο την εφαρμογή έξυπνων λύσεων προώθησης.

Έτος 2024

Το 2024: Ενισχύουμε την στρατηγική των συνεργασιών μας με το διαδικτυακό κανάλι IVIEWTV και συνεχίζουμε την επέκταση στο χώρο των ΜΜΕ. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δικτύωση για τους πελάτες μας.

Ανακαλύψτε την νέα εποχή της διαφήμισης

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τα νέα μονοπάτια της επιτυχίας!

Scroll to Top