κατασκευη ιστοσελιδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

H ιστοσελίδα σας δεν πρέπει να είναι ένα απλό μέσο προβολής, αλλά ο ακούραστος πωλητής σας.  Αυτό ακριβώς κάνουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμαι την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Για την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, η ιστοσελίδα σας θα είναι καλαίσθητη και λειτουργική, πλήρως βελτιστοποιημένη, ώστε να καταγράφεται αμέσως από τις μηχανές αναζήτησης. 

Μέσω ενός μοναδικού σχεδιασμού & κατασκευής της ιστοσελίδας στόχος μας αποτελεί η ανάδειξη των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Όλες ιστοσελίδες που δημιουργούμε υποστηρίζονται από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, υπολογιστή ή tablet) και βασίζονται στις τελευταίες, σύγχρονες εκδόσεις γλωσσών προγραμματισμού, script, query & markup languages όπως οι: HTML 5, CSS 3, PHP/C#, Javascript/JQuery και MySQL.  

κατασκευη ιστοσελιδων - γρηγορο ανοιγμα για καλύτερη καταταξη στη google

10 Βασικά χαρακτηριστικά για τη κατασκευή ιστοσελίδων

Γρήγορη φόρτωση

Κανείς δεν θέλει να περιμένει (και να περιμένει και να περιμένει) για να φορτώσει ο ιστότοπός σας.  Σχεδιάζουμε ιστότοπους με γρήγορους χρόνους φόρτωσης για όλους τους χρήστες σε όλες τις συσκευές (ακόμη και εκείνες με αργές συνδέσεις στο Internet).

Mobile Ready

Οι χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά έξυπνες συσκευές. Δημιουργούμε σχέδιο φιλικό προς το κινητό, στο οποίο το κοινό σας μπορεί να έχει πρόσβαση όποτε θέλει, οπουδήποτε κι αν είναι.

SEO

Μην υποτιμάτε τη δύναμη της βελτιστοποίησης του ιστοτόπου σας τόσο για browsers όσο και για ανθρώπους. Δημιουργούμε συναρπαστικό και ευανάγνωστο περιεχόμενο για τους χρήστες σας.  Για τις μηχανές αναζήτησης, συμπεριλαμβάνουμε πάντα ετικέτες και άλλα στοιχεία SEO.

Απλό CMS

Η συνεχής δημοσίευση φρέσκου, πρωτότυπου περιεχομένου όχι μόνο μαγνητίζει το κοινό σας, αλλά μπορεί να προσφέρει ανεκτίμητη, μακροπρόθεσμη δυναμική ψηφιακού μάρκετινγκ. 

Συμπεριλαμβάνουμε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (back-end) στο σχεδιασμό, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να δημοσιεύουν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο χωρίς τη παραμικρή γνώση προγραμματισμού.

Google Analytics

Το Google Analytics έχει σημασία - είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπός σας κάνει πραγματικά την δουλειά του.

Ο τελικός σχεδιασμός πρέπει να περιλαμβάνει λειτουργίες για τη μέτρηση βασικών δεικτών όπως η κυκλοφορία, οι στόχοι και οι μετατροπές.

Μετατροπή

Έχετε επισκέπτες με στόχο την μετατροπή; Τότε θα σχεδιάσουμε ειδικές σελίδες προορισμού (Landing Pages). 

Αυτές οι καθορισμένες σελίδες μπορούν να κρατήσουν τους αναγνώστες σας, να κινούνται μέσω του ιστότοπού σας και να τους κατευθύνουν για να προγραμματίσουν ένα ραντεβού, να ζητήσουν μια επίδειξη προϊόντος και να κάνουν μια αγορά.

Email Marketing

Ναι, το Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο εργαλείο. 

Με τις φόρμες λήψης προσωπικών στοιχείων και την ανάλογη στρατηγική, διευρύνουμε τους δυνητικούς πελάτες σας.  Δημιουργώντας έτσι μια πολύ καλή λίστα επαφών.

Social Media

Ποτέ δεν χάνουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την δύναμη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ενσωματώνουμε όλες τις σχετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στο σχεδιασμό μας. 

Η διευκόλυνση των χρηστών να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις σελίδες κοινωνικών μέσων από τον ιστότοπο διευρύνει άμεσα την προσέγγιση ενός εμπορικού σήματος και συμβάλλει στην αύξηση της προβολής και της επισκεψιμότητας.

Ισχυρή ασφάλεια

Κάθε κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει βασικά πρωτόκολλα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, όπως βασικούς ελέγχους ασφαλείας, για την προστασία των δεδομένων των χρηστών.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματοε - eshop, είναι μία σοβαρή παράμετρος για την ώθηση στη κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.  Ένα site γρήγορο, βελτιστοποιημένο που φιλοξενείται από αξιόπιστο γρήγορο και ασφαλές server σίγουρα είναι στις προτιμήσεις των μηχανών αναζήτησης.  

Για φιλοξενία των ιστοσελίδων επιλέγουμε γρήγορους server, SEO ready.
φιλοξενία ιστοσελιδων

Ζητήστε Προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας