Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων (Social Media)

διαχειριση social media

Πλατφόρμες που διαχειριζόμαστε

Image
  • Διαπίστωση 

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, ο όρος Social Media Marketing αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας προκειμένου να επιτευχθεί η προσέγγιση των καταναλωτών και να δομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτών και της επιχείρησης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προώθηση ενός brand (μάρκας), προϊόντων και υπηρεσιών με αποτέλεσμα την αγορά από τον τελικό καταναλωτή.


Ως εκ τούτου, η παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο δεν περιορίζεται στην ύπαρξη μιας και μόνο ιστοσελίδας, δηλ. της κεντρικής ιστοσελίδας της επιχείρησης αντιθέτως, ενισχύεται από τις Σελίδες Κοινωνικών Δικτύων, μέσω των οποίων η επιχείρηση αποκτά τη δυνατότητα να προωθεί ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, προσκλήσεις, διαγωνισμούς κ.τ.λ. με εικόνα ή βίντεο και να αναπτύσσει τη σχέση της με το κοινό (νέοι, παλαιοί και δυνητικοί πελάτες).

  • Η Λύση

Ένα διαφημιστικό μήνυμα γίνεται ευκολότερα αποδεκτό, όταν μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Με βάση τις τελευταίες έρευνες, τον ρόλο αυτόν της μεταφοράς του μηνύματος, παίζουν κατά κύριο λόγο σήμερα, τα Social Media.

 

  • Συμπέρασμα

H σωστή εφαρμογή του Μάρκετινγκ Κοινωνικών Δικτύων ( social media marketing ) μπορεί να φέρει αξιοσημείωτη επιτυχία για την επιχείρηση και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Στη Grey & Orange αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και τη διαχείριση μίας ολοκληρωμένης παρουσίας στα Social Media, με στόχο τη γνωστοποίηση της επιχείρησης σας στο ευρύ κοινό και τη διαρκή ενημέρωσή του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.