DIGITAL MARKETINGSearch Engine Optimization

Search Engine Optimization
Αναλύουμε τον ανταγωνισμό και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες που δίνουν ώθηση στην επιχείρησή σας στους καταλόγους της Google, Bing & Yahoo
S.E.O. - Search Engine Optimization

Το Διαδίκτυο γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και οι εταιρείες που εκτελούν καμπάνιες Βελτιστοποίησης κατάταξης έχουν μεγάλο πλεονέκτημα επιλογής, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στους επισκέπτες και τους πελάτες.

Γιατί ο ιστότοπός σας χρειάζεται SEO;

Η πλειοψηφία της κυκλοφορίας Ιστού οδηγείται από τις μεγάλες εμπορικές μηχανές αναζήτησης, το Google , το Bing και το Yahoo! . Παρόλο που τα κοινωνικά μέσα και άλλοι τύποι επισκεψιμότητας μπορούν να δημιουργήσουν επισκέψεις στον ιστότοπό σας, οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν την κύρια μέθοδο πλοήγησης για τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου. Αυτό ισχύει είτε ο ιστότοπός σας παρέχει περιεχόμενο, υπηρεσίες, προϊόντα, πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι μοναδικές στο γεγονός ότι παρέχουν στοχευμένη επισκεψιμότητα – άτομα που αναζητούν αυτό που προσφέρετε. Εάν οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σας ή να προσθέσουν το περιεχόμενό τους στις βάσεις δεδομένων τους, χάνετε απίστευτες ευκαιρίες για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Τα ερωτήματα αναζήτησης – οι λέξεις που πληκτρολογούν οι χρήστες στο πλαίσιο αναζήτησης – έχουν εξαιρετική αξία. Η εμπειρία έχει δείξει ότι η κίνηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να φέρει (ή να σταματήσει) την επιτυχία ενός οργανισμού. Η στοχοθετημένη κυκλοφορία σε έναν ιστότοπο μπορεί να προσφέρει δημοσιότητα, έσοδα και έκθεση όπως κανένα άλλο κανάλι μάρκετινγκ. Η επένδυση σε SEO μπορεί να έχει ένα εξαιρετικό ποσοστό απόδοσης σε σύγκριση με άλλα είδη μάρκετινγκ και προώθησης.

Γιατί δεν μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να υπολογίσουν την ιστοσελίδα χωρίς SEO;

Οι μηχανές αναζήτησης είναι έξυπνες, αλλά χρειάζονται ακόμα βοήθεια. Οι προγραμματιστές εργάζονται για να βελτιώσουν την τεχνολογία ανίχνευσης έτσι ώστε τα λεγόμενα “Boot” να μπορέσουν να ανιχνεύσουν τον ιστό πιο βαθιά και να αποδώσουν καλύτερα αποτελέσματα στους χρήστες. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο για τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης. Εδώ λοιπόν έρχεται το μεγάλο πρόβλημα, ενώ προσεγμένο SEO μπορεί να σας επιτύχει χιλιάδες επισκέπτες και αυξημένη προσοχή, οι λανθασμένες κινήσεις μπορούν να κρύψουν ή να θάψουν τον ιστότοπό σας βαθιά στα αποτελέσματα αναζήτησης, όπου η ορατότητα είναι ελάχιστη.

Εκτός από τη διάθεση περιεχομένου στις μηχανές αναζήτησης, το SEO βοηθά επίσης να αυξήσει τις βαθμολογίες, έτσι ώστε το περιεχόμενο να τοποθετηθεί σε σημείο όπου οι χρήστες θα το βρίσκουν πολύ εύκολα.

Γιατί δεν μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να υπολογίσουν την ιστοσελίδα χωρίς SEO;

Οι μηχανές αναζήτησης είναι έξυπνες, αλλά χρειάζονται ακόμα βοήθεια. Οι προγραμματιστές εργάζονται για να βελτιώσουν την τεχνολογία ανίχνευσης έτσι ώστε τα λεγόμενα “Boot” να μπορέσουν να ανιχνεύσουν τον ιστό πιο βαθιά και να αποδώσουν καλύτερα αποτελέσματα στους χρήστες. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο για τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης. Εδώ λοιπόν έρχεται το μεγάλο πρόβλημα, ενώ προσεγμένο S.E.O. μπορεί να σας επιτύχει χιλιάδες επισκέπτες και αυξημένη προσοχή, οι λανθασμένες κινήσεις μπορούν να κρύψουν ή να “θάψουν” τον ιστότοπό σας βαθιά στα αποτελέσματα αναζήτησης, όπου η ορατότητα είναι ελάχιστη.

Εκτός από τη διάθεση περιεχομένου στις μηχανές αναζήτησης, το SEO βοηθά επίσης να αυξήσει τις βαθμολογίες, έτσι ώστε το περιεχόμενο να τοποθετηθεί σε σημείο όπου οι χρήστες θα το βρίσκουν πολύ εύκολα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για την επιτυχία της βελτιστοποίησης ιστοσελίδας ακολουθούμε συγκεκριμένη σειρά αλλαγών προκειμένου να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Επεμβαίνουμε στην αρχιτεκτονική δόμη των σελίδων, αυτό στην ουσία σημαίνει συγγραφή νέων κειμένων και αναδιαμόρφωση της πλοήγησης μέσα στην ιστοσελίδα.

Τα οφέλη από το SEO είναι πολλά:

 1. Η Βελτίωση κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
 2. Άνοδος στην πρώτη σελίδα της Google με τις σωστές λέξεις κλειδιά
 3. Πτώση των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων
 4. Αύξηση οργανικής κίνησης προς την ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
 5. Αύξηση του εύρους αναζήτησης με πολλές φράσεις κλειδιά όπου θα εμφανίζεται και η ιστοσελίδα σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγική που φέρνει όλα τα παραπάνω οφέλη, όπως ακριβώς ορίζεται στο σύγχρονο digital marketing.  Ελάτε να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες προώθησης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Μην ξεχνάτε, ένα επιτυχημένο S.E.O. Project ξεκινάει από τον σωστό σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Κλείστε τώρα μία συνάντηση - ενημέρωσηΦόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ελάτε να συζητήσουμε το δικό σας project!

  Please prove you are human by selecting the tree.

  Γεια σας!
  Είναι χαρά μας να σας γνωρίζουμε.

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

  Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.