διαφημιση στο google adwords - προώθηση στο internet

Διαφήμιση στο Google AdWords

Το Google AdWords μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες για εσάς

Να προσελκύσετε νέους δυνητικούς επισκέπτες, στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των υπαρχόντων πελατών σας.
Γιατί οι πελάτες σας ψάχνουν και σας βρίσκουν στο δίκτυο
Οι χρήστες που ψάχνουν στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε. Τόσο απλά!
Γιατί έχετε μετρήσιμο αποτέλεσμα
Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας Το Google AdWords καταγράφει πόσα άτομα έχουν δει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό κάνουν κλικ σε αυτές, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή να σας καλέσουν. Χάρη σε μια πληθώρα εργαλείων παρακολούθησης μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις του ιστότοπού σας, οι οποίες είναι το άμεσο αποτέλεσμα των διαφημίσεών σας.
Συνεχής πληροφόρηση
Μπορείτε να δείτε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή και αν χρειάζεται να τις αλλάξετε. Επίσης, για να εξοικονομήσετε χρόνο, θα σας αποστέλλουμε μια μηνιαία σύνοψη στην οποία θα αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία.

Δίνουμε έμφαση σε...

target group  ποιοτικη στοχευση κοινου στο google adwords

Ποιοτική στόχευση

Μελετάμε και αναλύουμε το κοινό της ιστοσελίδα επιτυγχάνοντας  ποιοτική στόχευση για καλύτερα αποτελέσματα, με την ποιοτική στόχευση κοινού δεν υπάρχουν απώλειες από το Budget σε χρήστες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα σας.
μελέτη και πλάνο με λέξεις κλειδιά για σίγουρη επιτυχία στο google adwords

Λέξεις – Κλειδιά με νόημα

Μελετάμε τα προϊόντα σας,  τις τάσεις αγορών και τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν ψάχνουν το προϊόν σας.  Επιλέγουμε τις λέξεις κλειδιά που δίνουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείκτης Ποιότητας Quality Score Google AdWords

Δείκτης Ποιότητας ( Quality Score )

Αναλύουμε τα δεδομένα και δημιουργούμε διαφημίσεις με υψηλό δείκτη ποιότητας, ο υψηλός δείκτης ποιότητας στο Google Adwords θα δώσει χαμηλότερα κόστη και υψηλότερες θέσεις κατάταξης της διαφήμισης στο Adowrds.

Το αποτέλεσμα Υψηλό Ποσοστό Μετατροπής - Conversation Rate

Αύξηση στο ποσοστό μετατροπής - Conversation Rate

Με τη λεπτομερή ποιοτική στόχευση κοινού, τον υψηλό Δείκτη Ποιότητας των διαφημίσεων και τις στοχευμένες σελίδες υποδοχής, πετυχαίνουμε την αύξηση του ποσοστού μετατροπής που σας ενδιαφέρει.

Είστε έτοιμοι;

Ας μιλήσουμε για διαφήμιση!