Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Τι Περιλαμβάνει η μελέτη & ο Σχεδιασμός της νέας σας εταιρικής ταυτότητας

Μελέτη σχεδιασμού λογοτύπου

Το πρώτο που αντιλαμβάνεται ο πελάτης σας είναι το λογότυπό σας. Γι’ αυτό κι εδώ στην Grey & Orange δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό. Μελετάμε τον ανταγωνισμό, συλλέγουμε στοιχεία από την επιχείρησή σας. Ενημερωνόμαστε για το δικό σας όραμα και δημιουργούμε ερωτηματολόγιο προκειμένου να ακούσουμε και να αναλύσουμε το πως σκέφτεται το κοινό που στοχεύετε. Σχεδιάζουμε με βάση τα αποτελέσματα και δημιουργούμε την νέα σας εικόνα.

Το Όραμα σας και οι στόχοι σας για το μέλλον, αποτυπώνονται στο χαρτί και ψηφιακά, έτοιμα για να μεταδώσουν στο κοινό την εικόνα μιας σύγχρονης ποιοτικής επιχείρησης, της δική σας.

Ιστοσελίδα – Newsletter

Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, προσφέροντας εξατομικευμένες επιλογές που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τους στόχους σας.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμόσιμος κώδικας για όλες τις συσκευές και προπαντός εξειδικευμένα εργαλεία Ai ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα της επικοινωνίας σας με το κοινό και να επιτύχετε τον τελικό στόχο αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

Μάρκετινγκ Έντυπα

Πέραν της ψηφιακής παρουσίας σίγουρα θα χρειαστείτε την παραδοσιακή μορφή μάρκετινγκ προώθησης. Έντυπα μονόφυλλα ή πολυσέλιδα σχεδιάζονται με βάση τις οδηγίες της εταιρικής ταυτότητας.

Επιτυγχάνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη ομοιόμορφη εικόνα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμη από το κοινό σας.

Το βασικό πακέτο εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει:

Λογότυπο (σε περίπτωση που δεν υπάρχει)
Κάρτα
Επιστολόχαρτο
Φάκελος
Ντοσιέ (Folder)
Ιστοσελίδα

Το πλήρες πακέτο εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει:

Λογότυπο (σε περίπτωση που δεν υπάρχει)
Κάρτα
Επιστολόχαρτο
Φάκελος
Ντοσιέ (Folder)
Διαφημιστικά έντυπα
Ταμπέλες
Σχέδια για τα αυτοκίνητα της εταιρείας
Ενδύματα (στολές)
Συσκευασίες
Ιστοσελίδα ή eshop
Mail Marketing Template

Ζητήστε μας πληροφορίες

Μην περιμένετε άλλο. Αναλάβετε δράση σήμερα και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι για να πετύχετε τους στόχους σας. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία και να σας βοηθήσουμε να απελευθερώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες

Scroll to Top