Συμβουλευτική Μάρκετινγκ

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί που στοχεύετε.

Εκπαιδεύουμε στελέχη στον χειρισμό και τον τρόπο ανάλυσης του Digital Marketing

H ομάδας μας

Η Grey and Orange είναι μια δυναμική εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, που ειδικεύεται στη συμβουλευτική μάρκετινγκ για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με μια αποστολή να ενισχύει τις επιχειρήσεις και να τους προσφέρει τα εργαλεία για να επιτύχουν στους σύγχρονους και συνεχώς μεταβαλλόμενους ψηφιακούς κόσμους, η Grey and Orange βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο μάρκετινγκ.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ και συμβουλευτική από την εταιρεία Grey & Orange

Υπηρεσίες που Προσφέρουμε

Η εταιρεία μας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Business Plan: Καταρτίζουμε ολοκληρωμένα επιχειρηματικά πλάνα που καθοδηγούν τις επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και στην επίτευξη των στόχων τους.
  • Marketing Plan: Αναπτύσσουμε στρατηγικά σχέδια μάρκετινγκ που μεγιστοποιούν την απήχηση και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων στην αγορά τους.
  • Εκπαίδευση Στελεχών: Προσφέρουμε εκπαίδευση στα στελέχη των επιχειρήσεων για τα νέα εργαλεία διαχείρισης ψηφιακού μάρκετινγκ όπως: Διαχειριση Social Media, Χειρισμός προγραμμάτων προγραμματισμού, Χειρισμός προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας. Χειρισμός Google Analitycs, Εκμάθηση τρόπου δημιουργίας και στόχευσης διαφημίσεων σε Facebook, Instagram κλπ., διασφαλίζοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο 100% τις νέες τεχνολογίες με λογικό κόστος.
  • Παρακαλούθηση και ανάλυση καμπανιών, καθώς και δεδομένων Google Ads. Συμβουλευτική Μάρκετινγκ με ωριαία ή μηνιαία αποζημίωση.

Αποστολή και Όραμα

Η αποστολή της Grey and Orange είναι να δίνει στους πελάτες μας την ώθηση που χρειάζονται για να πετύχουν στους στόχους τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά τους. Το όραμά μας είναι να είμαστε οι κορυφαίοι σύμβουλοι για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν και να ευημερούν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Ομάδα και Στελέχη

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση και πάθος για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Κάθε μέλος της ομάδας μας φέρνει μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες, συνεισφέροντας στη συνολική επιτυχία των πελατών μας.

Περιοχές Δραστηριότητας

Η Grey and Orange δραστηριοποιείται σε διάφορες περιοχές, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν την παρουσία τους τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με έδρα σε κομβικό σημείο, είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας, προσφέροντας άμεση υποστήριξη και καθοδήγηση.

Επιτεύγματα και Διακρίσεις

Η εταιρεία μας έχει αναγνωριστεί για την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία της στις στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόζει. Έχουμε συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων, βοηθώντας τις να επιτύχουν αξιοσημείωτη ανάπτυξη και να εδραιώσουν την παρουσία τους στην αγορά.

Η Grey and Orange είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης που χρειάζεστε για να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στην επιτυχία, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του ψηφιακού μάρκετινγκ με αποδοτικότητα και οικονομία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε σας βήμα προς την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Digital-Marketing
Marketing Consulting
Ανάλυση Στοιχείων Απόδοσης Διαφημίσεων
Πλάνο Μάρκετινγκ
Scroll to Top